Prega Rock

“Qui prega cantant, prega dues vegades” (atribuït a San Agustí). Quantes vegades no hem anat tararejant alguna cançó pel carrer rescatada del nostre pou dels records? Quantes vegades una cançó apunta a un “quelcom més”, a diferents interpretacions o estats anímics?. Aquí tens un espai que posa en diàleg tots aquests elements, sense falses amistats ni hipocresies, sinó amb voluntat de respecte i concòrdia.

 • 40

  Els Salms són poesia i ens porten cap a una pregària plena de silencis íntims, on la música vol assaborir cadascuna de les paraules triades per Déu.

 • Nothing else matters

  En aquesta cançó podem trobar algunes frases que poden ajudar-nos a fer una estona de silenci...
  “Confiando siempre en quiénes somos”
  “Busqué confianza y la encontré en ti”
  “Cada día para nosotros es algo nuevo”

 • Big yellow taxi

  Respirem nostàlgia d’una relació que ha marxat o d’una natura que ens ha estat presa. Tant se val: el taxi groc ens deixa un altre paisatge desolador perquè, precisament, ens trobem més sols, més enganyats, més buits.

 • Si et va bé

  Ara que potser ja tens més de vint anys i que vas pillat per la feina. Ara que els amics d'aquell antic grup de confirmació passen del rotllo cristià. Ara que ja ets massa gran per ser monitor i no aguantes dormir més de dues nits sobre una màrfega.