Comença l'aventura

Segueix

Molt benvinguts i benvingudes!!

Esperem que hagueu pogut viure unes festes de Nadal ben boniques, malgrat la situació de la pandèmia.

Aquesta setmana, després de veure l'infant Jesús tots aquests dies, avancem endavant molts anys: havent rebut el baptisme la setmana passada, ara ja comença la seva vida pública, de cara a la gent. Ha après moltes coses sobre qui és Déu, i sent a dins que és necessari compartir-les.

Us ha passat mai que dieu: com es fa això? Us ho expliquen, i no ho enteneu. És que a vegades no és senzill! Però llavors us diuen: mira com ho faig jo, i ho apreneu de seguida, perquè ja esteu veient com es practica! Això passa amb un munt de coses: anar amb bicicleta, fer servir un aparell...

Amb Jesús igual: veieu al dibuix que a l'esquerra hi ha dos homes vestits de jueus? Eren deixebles de Joan el Baptista (recordeu qui era?). Doncs bé, Joan mateix els diu que Jesús és més important, és el qui ve de Déu, "l'anyell de Déu" diu. I per tant, els deixebles entenen que és necessari aprendre d'ell. Quan Jesús se n'adona, sabeu què els diu? Una cosa semblant a les lletres que veieu al dibuix: que si el volen seguir, ho veuran. I llavors els deixebles van a conviure amb Jesús aquell dia. Veuen què fa, com parla, quines preferències té, a quines coses no hi dona importància... també aprenen de la pràctica!

I ara, digueu quines coses bones heu après aquests anys que us hagin ensenyat a còpia de pràctica.

I sobre les coses de Déu, o de Jesús, algú us ha ensenyat a "seguir-lo", veient la seva pràctica? Podem compartir-ho.

I per últim: sabeu què significa aquesta paraula que està pintada de color rosa? Sí, en anglès vol dir AMOR, i és el que descobriran els deixebles quan segueixin a Jesús: trobaran l'AMOR de Déu, descobriran que Déu els estima entranyablement. Però això encara no ho saben!