Vinyetes

Potser sí que és cert que una imatge val més que mil paraules; si més no, aquest espai t’ofereix una imatge per acompanyar l’evangeli de cada diumenge i altres festivitats. L’equip vinyetaire som l’Eloi Aran (dibuixant) i en David Guindulain i en Santi Torres (col·laboradors ideòlegs).

 • L'Evangeli és perifèric

  Arribaren a Cafarnaüm. Un cop a casa, els preguntà: Què discutíeu pel camí?. Però ells callaven, perquè pel camí havien discutit quin d'ells era el més important.

 • Benvingut a l'evangeli, petit satanàs

  Llavors començà a instruir-los dient: Cal que el Fill de l'home pateixi molt. Els notables, els grans sacerdots i els mestres de la Llei l'han de rebutjar, ha de ser mort, i al cap de tres dies ha de ressuscitar.

 • Efatà!, obre't!

  Llavors li porten un sord, que amb prou feines podia parlar, i li demanaven que li imposés la mà. Jesús se l';endugué tot sol, lluny de la gent, li ficà els dits a les orelles, va escopir i li tocà la llengua amb la saliva.

 • Cap logotip et salva

  Llavors Jesús tornà a cridar la gent i els deia: Escolteu-me tots i enteneu-ho bé: No hi ha res del que entra a l'home des de fora que el pugui fer impur; només allò que surt de l'home el fa impur.

 • Paraules de vida eterna

  Des d'aquell moment, molts dels seus deixebles es van fer enrere i ja no anaven més amb ell. Llavors Jesús digué als Dotze: ¿També vosaltres em voleu deixar?

  Simó Pere li respongué: Senyor, a qui aniríem? Tu tens paraules de vida eterna

 • Vitamines!

  Jesús els respongué: Us ho ben asseguro: si no mengeu la carn del Fill de l'home i no beveu la seva sang, no teniu vida en vosaltres. Qui menja la meva carn i beu la meva sang, té vida eterna, i jo el ressuscitaré el darrer dia.