El post de les 9

El post de les 9 és una secció per inspirar les pregàries amb pensaments d'interioritat. La secció prové d'alguns dels posts que es pugen a les 9 de la nit cada dia al Facebook, i pretén ser un magatzem de petites "pastilles" espirituals per a qualsevol estona i context.

 • Cansat

  Començo cansat. No he pogut carregar piles durant l'estiu. Tu saps per què. I això em deixa fora de combat aquest inici de curs. Què puc fer? He procurat atendre la realitat que tenia amb la màxima generositat...

 • Bastida o columna

  Us imagineu que després d'uns anys d'haver edificat un bloc de pisos, algú decidís "emportar-se'n" les columnes?

 • Parany

  L'experiència espiritual ens ajuda. Quan caminem per rutes que ja hem trepitjat, ens és més fàcil saber què cal decidir a cada moment. Què ha resultat efectiu al llarg d'aquest temps que porto afinant la orella interior?

 • Llença't

  Encetant etapa, la tornada de Lax'n'Busto sembla ressonar un i altre cop a les orelles: "Llença't, cada instant és únic no es repetirà,..."
 • Fecund

  L'ésser humà és fruit de l'amor. Si no hi ha implicació dels dos, no neix una nova vida. Així mateix Déu amb nosaltres: ell necessita de cada cor, mà, peu, per ser fecund en el món. No espera vèncer, sinó convèncer, dins la nostra llibertat.

 • Frontissa

  Els cristians som els habitants de la "i": apostem pel Regne de Déu I TAMBÉ per tot allò que el nostre s.XXI ens ofereix. Sense aferrar-nos a res, flexibles, com una frontissa unint les dues dimensions amb dinamisme.