Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
 1-5 de 26     següent›  últim»

Recés Quaresma 2018

imatge del recés
Desert. Salvatjor. Tot allò inòspit i inexplorat, que no dominem. Aquest terreny no control·lat és l'indret preferit per Déu per tal de fer-s'hi present, per tenir un encontre inoblidable. Precisament allà on deixem de ser amos del timó i passem a utilitzar els sentits amb humilitat, amb atenció, per discernir bé tota resposta. Aquesta Quaresma 2018 ens endinsem en diferents passatges bíblics que contemplen el desert com a lloc de Déu, lloc d'encontre, lloc de conversió. Us convidem a endinsar-nos-hi plegats!
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2017

imatge del recés
Per guiar la pregària durant aquest Advent, reflexionarem sobre alguns moments ben familiars de la història del Nadal, utilitzant les narracions de l'Escriptura tant del Llibre d'Isaïes com de l'Evangeli segons Sant Lluc. Durant aquest temps d’espera, estem convidats a invertir temps de pregària i reflexió, contemplant més profundament el misteri de Nadal de manera que estiguem realment pendents de l’arribada de Jesús en les nostres vides.
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2017

imatge del recés
L’autor del nostre Recés de Quaresma 2017 és el pare James Martin, un jesuïta, escriptor d’èxit que viu a la ciutat de Nova York. El seu llibre Les set últimes paraules, del qual s’han extret aquestes reflexions, és una meditació sobre les últimes frases pronunciades per Jesús a la creu. En el seu llibre, Martin ens mostra com Jesús acull i entén la nostra situació, i està disposat a acollir-nos en qualsevol moment de la nostra vida. Ens agradaria que a través dels extractes d’aquest llibre, s’arribés a veure Jesús sota una nova llum, i a entrar en una relació més profunda amb ell.
[descarrega el recés] 

Recés d'Advent i Nadal 2016

imatge del recés
Aquest any, la nostra reflexió tindrà com a fil les anomenades Antífones «Oh», amb les quals la litúrgia ens va preparant per al naixement de Jesús. Són set maneres d'expressar qui és Jesús. Cada antífona es canta abans del Magníficat a la pregària de vespres durant els dies d'Advent. El seu origen el trobem en les profecies d'Isaïes, anunciant la vinguda del Messies. Ens aturarem, doncs, en cada antífona, una per a cada estona de pregària, deixant temps perquè la seva riquesa ens amari. 
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2016

imatge del recés
El món sencer ha estat interpel·lat per la convocatòria d'aquest «Any de la misericòrdia» del Papa Francesc. En fer-ho, ens ha recordat que no ens fixem en el Déu “caricatura”, que mira irascible les malifetes dels homes, sinó en el Déu veritable que ens ha creat per amor i per a l’amor. Aquest és el Déu que és subjacent a tot aquest recés quaresmal. 
 
[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Somnis


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Amb Sant Joan arriben les vacances


imatge de la secció
Prega-rock
Janie’s got a gun


imatge de la secció
PregaCine
Cadena Perpètua


imatge de la secció
Homilies
Sant Joan Baptista - Festivitats


imatge de la secció
Vinyetes
Educat en el desert


imatge de la secció
El post de les 9
Firmament


imatge de la secció
Al cor del món
Provisional


imatge de la secció
Claraboia
Papa: som molt “creatius”, quan insultem


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Just ara es posa vermell!


imatge de la secció
Actua
Transformant els barris, transformant el món