Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Pregària virtual
Petites històries reals o de ficció, testimonis ...
(+info)
índexcomentaris (0)imprimeixpdfsubscriu-terecomana
Comparteix a Facebook  Comparteix a Twitter  afegeix a Del.icio.us  afegeix a Yahoo! MyWeb  afegeix a Gennio  afegeix a BlinkList  Què és això?

pregària 619
Del tu-jo al nosaltres

imatge de la pregària
Ja fa bastants dies que a l’estona de meditació m’arriba una moció molt sentida que vull explicar-te. Gràcies. (Mònica 03)

--------------------------------------------
Resulta que des que vaig ser a Moxos la meva relació amb el Senyor, com ja t’he explicat altres vegades, es va simplificar i es va anar convertint en serena conversa entre nosaltres dos. Anava entenent el que deia Santa Teresa que pregar és parlar amb Aquell que sabem que ens estima. Les coses importants i les minúcies de cada dia les he tractat amb Ell, generalment amb paraules i algunes vegades amb el cor.
Quan fa dies vaig anar llegint els escrits de la comunitat “Quantium” em vaig quedar molt impactada i, seguint un fort impuls, vaig anar entrant en aquell silenci de què ja t'he parlat. Era el silenci de l’estimació rebuda i humilment donada per la meva part a Ell. Enmig del silenci em ve aquesta frase “Del tu–jo al NOSALTRES”.
M’emociona, ara que t'ho escric. Aquest nosaltres em sona tan a dins! Va més enllà de la relació, és com una unió. Com pot ser, com és possible que Ell em convidi a una unió a mi, que ja saps el trasto que soc? Però encara hi ha un matís que no em trec del cap. Aquest NOSALTRES no és tancat; al contrari, està obert a tantes persones que hi ha dintre del meu cor. I no per gaudir-ne únicament sinó per relacionar-me amb elles, atenent, escoltant, ajudant i treballant. Mare meva, la gent que pot entrar-hi!!
Per una part soc feliç, per altra banda experimento un cert desconcert, ja que no estic habituada a un nivell tan intens de treballar i organitzar com em sembla que em demana el NOSALTRES. Què en penses? És normal, tot plegat? Puc llançar-me a aquesta nova aventura interior? Moltes gràcies.
Mònica 03
 
Jesús Renau sj.
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Del tu-jo al nosaltres


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Jesús, l’estranger.


imatge de la secció
Prega-rock
Que mi voz sea tu voz


imatge de la secció
Homilies
Vint-i-sisè diumenge - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
Li donaven diners, però no valia un cèntim


imatge de la secció
El post de les 9
Acompanyar


imatge de la secció
Al cor del món
Cinc emocions fonamentals


imatge de la secció
Claraboia
El deure de decidir en consciència


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Un pensament de llum i un xic de vista


imatge de la secció
Actua
Algú et necessita