PregaCine

Prega i Cine és un petit espai a la xarxa que vol oferir una trobada amb un mateix i amb Déu. A vegades això costa molt perquè tenim moltes coses al cap i ens fa cosa aturar-nos a pensar o a trobar temps per pregar. O simplement no tenim ni idea de què fer quan ens hi posem, a banda de resar les pregàries que ja coneixem i hem acabat repetint de memòria.

 • Cadena Perpètua

  Cadena Perpètua és una pel·lícula dirigida per Frank Darabont i protagonitzada per Tim Robbins i Morgan Freeman.

 • The Matrix

  The Matrix és la primera pel·lícula d’una trilogia d’acció i ciència-ficció escrita i dirigida pels germans Wachowski (actualment germanes Wachowski), i protagonitzada entre d’altres per Keanu Reeves (Speed)...
 • Inside Out (Del revés)

  Inside Out (traduït en castellà com "Del Revés") és una pel·lícula d’animació de la companyia Pixar, dirigida per Peter Docter i Ronnie del Carmen.
  Gaudeix de la pel·lícula i després pots seguir llegint.

 • Como Dios

  Como Dios és una pel·lícula del 2003 dirigida per Tom Shadyaci i protagonitzada per  Jim Carrey (La Máscara). És una comèdia de temàtica religiosa.
  Gaudeix de la pel·lícula i després pots seguir llegint.

 • Gran Torino

  Gran Torino és una pel·lícula del 2008 dirigida i protagonitzada per Clint Eastwood (Mystic River, Million Dolar Baby). És un drama ètnic.
  Gaudeix de la pel·lícula i després pots seguir llegint.

 • Contact

  Contact és una pel·lícula del 1997 basada en la novel·la del mateix títol del reconegut divulgador Carl Sagan. La pel·lícula està dirigida per Robert Zemeckis (Forrest Gump, Back to the future).