El post de les 9

El post de les 9 és una secció per inspirar les pregàries amb pensaments d'interioritat. La secció prové d'alguns dels posts que es pugen a les 9 de la nit cada dia al Facebook, i pretén ser un magatzem de petites "pastilles" espirituals per a qualsevol estona i context.

 • Refrescant

  Aquests dies d'estiu les plantes del jardí i del balcó s'ofeguen aviat. La calor esgota i recrema les fulles, cal tenir-ne cura i regar-les més sovint.

 • Guerra

  Senyor Déu, prego per les guerres que veig, em sento tant impotent... 'Salveu-nos!', criden als mitjans internacionals, 'No ens deixeu morir!'. I des de lluny, governants i poderosos que podrien, no fan.

 • Felicitats, Madiba

  Avui Nelson Mandela faria 100 anys. Un cristià que inspirà profundament el món després de viure 27 anys a la presó, sortir, i "estimar els seus enemics" i opressors fins a desarmar-los.

 • Contemplar

  Llegint algun text de Jordi Llimona (Viure, 1996), m'adono que contemplar és una cosa diferent de la que creia. Té a veure amb una fusió entre el qui contempla i allò contemplat.

 • Finestra oberta

  Quan fa calor molta gent dorm amb les finestres obertes. De nit, amb tals obertures al carrer, el silenci fa que tot petit soroll es magnifiqui i no deixi descansar. És ben fàcil sentir tossir algú que passa, en aquestes condicions!